Vilka är vi

 

Daniel.jpg Daniel Ericsson

 


 

Flera års erfarenhet av undersökning, behandling och rehabilitering av ortopedmedicinska skador, samt överbelastningsrelaterade besvär hos barn och ungdomar. Vidareutbildad inom idrottsmedicin och har en examen i ortopedisk medicin (OMI). Är certifierad idrottsmedicinsk sjukgymnast (CSPT). Arbetar idag främst med axlar, knän och fötter. Har avtal med landstinget.

daniel@aktivrehab.nu

 

 

 

 Timmy 2.jpg

 Timmy Gustafsson


Arbetar med undersökning, behandling och rehabilitering av ortopedmedicinska idrotts- och motionsskador samt överbelastningsrelaterade besvär hos barn, ungdomar och vuxna. Arbetar idag framförallt med besvär från ländrygg, höft, knä och fot. Har magisterexamen i idrottsmedicin och examen i OMI. Är certifierad idrottsmedicinsk sjukgymnast (CSPT). Har avtal med landstinget.

timmy@aktivrehab.nu

 

 

 

 

Elin.jpg Elin Karlsson

 


 

Arbetar med undersökning, behandling och rehabilitering av ortopedmedicinska idrotts- och motionsskador samt överbelastningsrelaterade besvär hos barn och ungdomar. Arbetar idag framförallt med besvär från höften och neråt. Vidareutbildad inom idrottsmedicin. Har avtal med landstinget.

elin@aktivrehab.nu 

 

 

 


 

 


 

 

Aktuellt

Ny hemsida kommer inom kort.

Aktiv Rehab flyttar till nya lokaler under hösten.
Mottagning startar 6 november 2017.

Öppettider
Måndag 8.00-17.00 Tisdag 9.00-18.00 Onsdag 8.00-17.00 Torsdag 9.00-18.00 Fredag 8.00-14.00
Kontakt

Honnörsgatan 19
352 36 Växjö

Telefon: 0470-28700