Vilka är vi

 


 Daniel Ericsson
Leg. Sjukgymnast

 Flera års erfarenhet av undersökning, behandling och rehabilitering av ortopedmedicinska skador, samt överbelastningsrelaterade besvär hos barn och ungdomar. Vidareutbildad inom idrottsmedicin och har en examen i ortopedisk medicin (OMI). Är certifierad idrottsmedicinsk sjukgymnast (CSPT). Arbetar idag främst med axlar, knän och fötter. Har avtal med landstinget.

daniel@aktivrehab.nu

 

 


Timmy Gustafsson
Leg. Sjukgymnast

Arbetar med undersökning, behandling och rehabilitering av ortopedmedicinska idrotts- och motionsskador samt överbelastningsrelaterade besvär hos barn, ungdomar och vuxna. Arbetar idag framförallt med besvär från ländrygg, höft, knä och fot. Har magisterexamen i idrottsmedicin och examen i OMI. Är certifierad idrottsmedicinsk sjukgymnast (CSPT). Har avtal med landstinget.

timmy@aktivrehab.nu

 

  Elin Karlsson
Leg. Sjukgymnast

Arbetar med undersökning, behandling och rehabilitering av ortopedmedicinska idrotts- och motionsskador samt överbelastningsrelaterade besvär hos barn och ungdomar. Arbetar idag framförallt med besvär från höften och neråt. Vidareutbildad inom idrottsmedicin. Har avtal med landstinget.

elin@aktivrehab.nu